Vad kan Östergötlands Kennelklubb göra för dig?

Kennelklubb

Östergötlands Kennelklubb är en stor och populär kennelklubb i självaste Östergötland. Hos oss kan vem som helst komma och släppa av sin hund för att lämna denne hos oss i några dagar, veckor, månader eller till och med år. I vår kennelklubb finns gott om utrymme för alla som önskar lämna av hunden—hit kan vem som helst komma och inte behöva oroa sig över att vi ska vara fullbokade eller inte ha plats—hos oss får alla hundar plats!

Var finns Östergötlands Kennelklubb?

Östergötland är ett landskap som gränsar södra Småland och norra Närke. Landskapet ligger längs med Sveriges östra kust och följer kusten längs med havet. Här finns storstäder som Norrköping, Linköping, Motala och Mjölby. Östergötlands Kennelklubb befinner sig i samtliga städer och några fler därtill så för den som bor i respektive stad och har en hund de önskar lämna på en kennel—ring oss gärna ett samtal så hjälper vi er med exakt allting!

När grundades Östergötlands Kennelklubb?

Företaget grundades flera decennier sedan och har varit verksamt i Sverige i snart över 40 år. Företaget har bytt ägare flera gånger men känslan, glöden och verksamheten har kvarstått trots den långa verksamhetstiden.

Allt började med en idé och tanken var att hjälpa alla som befinner sig i Östergötland att inte bara hitta en kennelklubb som kan hjälpa dem på bästa möjliga sätt men även hjälpa dem bli kvitt eventuella problem, skona dem en massa tankar och även förse hund som matte / husse med en kennelklubb de inte behöver oroa sig för. Här kan vilken hund som helst lämnas och därefter behöver inte en tanke till tänkas. Vi sköter allt och hundarna kommer mer än trivas.

År 2018 expanderade Östergötlands Kennelklubb till två ytterligare städer, nämligen Norrköping och Linköping. Idag finns vi i samtliga storstäder inom Östergötland och några fler därtill. Vi hoppas finnas i fler städer de kommande åren och söker i dagsläget finansiella medel i form av företagslån för att finansiera vidare expansion. Är ni bosatta i Östergötland är sannolikheten stor att vi snart befinner oss i en stad, liten som stor, nära dig.

Hur går det till?

Processen att ta kontakt med oss och att komma i mål är väldigt simpel. Ring oss, först och främst! Vi kan därefter boka ett möte eller så kan vi ta allt via telefon. Vi presenterar er med olika program, tjänster och mer som vi kan erbjuda därefter väljer ni helt enkelt det som hade passat er bäst. Söker ni en kennelklubb att lämna hunden hos i några dagar, veckor eller månader? Då är vi den rätta kennelklubben för er. Nämn den tjänst ni önskar och låt oss därefter sköta resten. Vi presenterar er med de tjänster vi erbjuder och bollar även flexibla lösningar med er för att förse er med det absolut bästa som passar just er situation och just er hund.

Östergötlands Kennelklubbs framtidsblick

Vi hoppas att bli störst i Östergötland och bli det företag folk inom Östergötland förknippar med kennelklubb vid första tanke. Befinner ni er i Östergötland och söker en kennelklubb? Vi vill vara er lösning och vara störst i landskapet. Hjälp oss hjälpa er. Kontakta oss idag och låt oss skräddarsy en lösning för er så kommer er hund snart att ha en plats att trivas på och samtidigt skona er en massa bekymmer. Kontakta oss idag. Vi hjälper er på bästa och smidigaste sätt!